Höör

kvällsbilder och trevligt papayaorange?

rapid

Godkväll! Har har ni mej klädd allt som oftast i favoritkoftan för jag fryser lite och är förkyld. Det liksom droppar och rinner och är sådär småtråkigt i väntan på att det går över. Men trots det är jag ganska glad för jag har handlat en ny leksak i form av en smart kamerarem. Den är hur fiffig som helst och gör att kameran glider i en slinga så det är bara att dra upp den från höftläge och fota. Lätt att bära med sig och lätt att sätta fast lite ordentligt så den inte slänger omkring när man böjer sig framåt.

Men färgen? 🙂 Jisses. Jag trodde den var röd och blev lurad av bilden på kartongen. Den är orange. Och då menar jag inte sådär trevligt papayaorange utan totalt jägare-skjuter-älg-kom-inte-i-min-väg-orange. Skrikorange. Kanske skulle jag byta till en svart istället? Fast det är ju sommar snart och jag kommer ha ljusare kläder så varför inte lite färg? Hm?

 

Det blev lätt att bära med kameran ut iallafall och kanske jag syntes extra bra? 🙂

Här är några bilder Höör by night. ♥

Tågstationen

Jag är jättenöjd och det var lätt att bära med min klumpedunskamera, kunde nästan jogga lite och det kommer underlätta mycket för mina ryggproblem. Framför allt den där känslan…att känna sig lättare. Lite lättare. Nu hoppas jag på ett par kvällspromenader till denna veckan. Trevlig kväll önskar jag dig som läser. ♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *