speciella inlägg

Ett helt år

Det har gått ett helt år nu och lite till. Så otroligt fort? Jag tittar tillbaka i bloggen och ser vad som hände för precis ett år sedan och den här fina bilden dök upp. Vi hade stannat till vid vägkanten för att jag skulle fotodåra lite, en solnedgång skulle fångas och några ponnies. Så hojtar jag bara till -Selfie!! och håller upp kameran mot och trycker av ett par bilder.

Det känns faktiskt riktigt, riktigt bra. ♥

Annars då en tisdag som denna? Jag har hört koltrasten sjunga och det får räknas som ett riktigt vårtecken. Synd bara att jag vaknade kl 04 på morgonen. 🙂 Februarikoman börjar släppa och jag känner lite mer energi trots en envis förkylning. Eller ja, envis och envis… den började i går. Men det känns redan som den suttit i kroppen ett dygn för länge. Jag ska dricka lite ingefärste. Vatten får koka upp och jag river i små bitar ingefära och toppar med honung. Gott. Trevlig kväll.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *