Menu
Katter

Vi väntar

Ungefär så är det här hemma nu, vi väntar och väntar och var är den där solen? Selma och Doris är otåliga och vill gå ut men det småregnar och det slutar inte så bra med alla långhåriga pälsar om trots allt tar steget utanför dörren. Då blir det kattbad. 🙂 Och jag vågar inte det. Jag ser framför mig sönderrivna armar, upprörda jamare och ett fullständigt blött badrum. Även om jag läst en bra guide hur man badar sin katt.

Suris Selma får medicin nu mot smärta och lite annat och jag vet inte riktigt om det hjälper? Lite kanske. Jo, hon är mindre gnällig och spänd men temperamentet är inte så kul. Jag får inte klappa henne, endast borsta lite med borste på huvudet och så har hon börjat med små utfall mot fötter och underben. Men det är nog lite bus också. Doris däremot är lycklig som en sol. 🙂 Tack och lov. Det är svårt när man inte kan göra sina familjemedlemmar nöjda och glada, jag blir liksom så ledsen. Men vi kämpar vidare och ser om det blir bättre framöver. Våren lär ju komma iallafall bara vi väntar lite till. Trevlig kväll.♥

7 Comments

 • Anne
  23 februari, 2015 at 18:30

  Så Jobbigt bådeför dig och Selma min vän! Hoppas verkligen att det löser sig.
  Tusen kramar

  Reply
  • Lingon
   23 februari, 2015 at 22:00

   Ja, hoppas. 🙂 Jag har ju sån otur med katter tyvärr. Men vi håller tummarna.
   kramar!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  24 februari, 2015 at 10:22

  Naw,lille kisse då ♡ ….Hoppas allt löser sig.
  /Nospussar & Kramar i massor

  Pst…Att bada katt kan vara speciellt,men det finn bra Torrschampo ett annat tips är att använda Feliway ( det gör veterinärer till oroliga,rädda & aggresiva små kissar ) innan bad.

  Reply
  • Lingon
   24 februari, 2015 at 13:05

   Och stora kramen tillbaka till dig, fina Frun. Hoppas du har det bra. <3

   Reply
 • Home2tiny
  24 februari, 2015 at 16:07

  Tack för ditt mail och din omtanke vännen, håller tummen att det funkar nu

  Reply
 • Home2tiny
  24 februari, 2015 at 16:11

  Nämen nu syns bara en del av min kommentar, märkligt….gör ett nytt försök. Usch inte kul när en familjemedlem mår dåligt. Hoppas medicinen hjälper så ni alla kan njuta av våren som snart är på G hoppas jag. Kramen Tina

  Reply
  • Lingon
   24 februari, 2015 at 16:18

   Tack fina Tina! Tänk vad de där kommentarerna ska strula? 🙂
   kramar och ha en fin fin dag

   Reply

Leave a Reply