Katter

Vi väntar

Ungefär så är det här hemma nu, vi väntar och väntar och var är den där solen? Selma och Doris är otåliga och vill gå ut men det småregnar och det slutar inte så bra med alla långhåriga pälsar om trots allt tar steget utanför dörren. Då blir det kattbad. 🙂 Och jag vågar inte det. Jag ser framför mig sönderrivna armar, upprörda jamare och ett fullständigt blött badrum. Även om jag läst en bra guide hur man badar sin katt.

Suris Selma får medicin nu mot smärta och lite annat och jag vet inte riktigt om det hjälper? Lite kanske. Jo, hon är mindre gnällig och spänd men temperamentet är inte så kul. Jag får inte klappa henne, endast borsta lite med borste på huvudet och så har hon börjat med små utfall mot fötter och underben. Men det är nog lite bus också. Doris däremot är lycklig som en sol. 🙂 Tack och lov. Det är svårt när man inte kan göra sina familjemedlemmar nöjda och glada, jag blir liksom så ledsen. Men vi kämpar vidare och ser om det blir bättre framöver. Våren lär ju komma iallafall bara vi väntar lite till. Trevlig kväll.♥

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *