Menu
Inredning / Pyssel+Handiwork

DIY – Hallen

Idag har jag pimpat hallen här hemma. Och det blev jättebra! Hurra!

Jag har funderat på att köpa ett par skoskåp på Ikea och ältat det länge länge tills jag kom på att jag kan använda mina extra bokhyllor. Så ett par vanliga Billys huserar nu i hallen och jag har vinklat hyllplanen i mitten så skorna lutar lite inåt och ligger fint på plats. Hyllorna ska målas också men det får bli ett senare projekt.

Sa jag att jag är nöjd? 🙂

Tack för alla hälsningar och input om Misemannen. Ni är fina. ♥ Jag har inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska tackla situationen riktigt för det finns en plan men tills dess så är det som vanligt här hemma. Han hänger här, äter här, sover här och myser med mig i soffan just för stunden. Jag bidar min tid lite.

Må väl därute!

8 Comments

 • Linda G
  10 mars, 2014 at 21:39

  Blev ju bra det där:) Kul att få pimpa lite! Kram

  Reply
 • Lotta
  10 mars, 2014 at 21:45

  Tjusigt!

  Reply
 • Nära vill jag leva
  10 mars, 2014 at 21:55

  Det blev ju hur fint som helst. Hoppas att allt löser sig till det bästa för missemannen och jag anar att det hela är en aningen knökigt för dig. Gillar din integritet, snyggt.

  Kramar

  Reply
 • Helena
  10 mars, 2014 at 22:06

  Så fint det blev! De där Billy passar till det mesta. Och så fint med bilderna på väggen 🙂
  Förstår dock inte hur ”ägaren” till din miseman kunde dyka upp så plötsligt. Och var han/hon varit under denna tid… Hoppas att det löser sig till din fördel. Kramar

  Reply
 • Sahra
  11 mars, 2014 at 06:12

  Smart. Tycker ofta att skoskåp är lite fula och jag visar gärna upp mina älsklingar

  Reply
 • Anne
  11 mars, 2014 at 06:25

  Du e inte dum du – det där blev skitbra!
  Kramar

  Reply
 • Flipfloppan
  11 mars, 2014 at 08:39

  Jättefint och smart där med Billy- hyllorna! Nu måste jag mäta och se om jag kan härmas 🙂 Hoppas såklart det reder ut sig med Misemannen också inom det snaraste. Kram i solen

  Reply
 • Monica
  11 mars, 2014 at 17:57

  Vad fint det blev i hallen!

  Reply

Leave a Reply