Trädgården

39,9 år och så vårakvarell

Well my darlings…jag är alltså 39,999999 år idag. Sista dagen innan fyran slår till och det förfirar jag med lite pyjamasfotografering utomhus. Det är liksom min grej att gå ut samtidigt som jag dricker kaffe som svalnar och värms, gå ut igen…fota lite…prata med katt….hjälpa en granne med tvättmaskinen. Krypa i en trädgårdsgång och ha  lite svårt att ta sig upp från en knälåsning. 🙂

Jag har tagit ut ett par semesterdagar för att röja järnet i hemmet, städa menar jag. Hur google översätter röja järnet vågar jag inte tänka på. 🙂

Bästa stunden på hela dagen. 🙂

Och att fylla 40 känns helt okej. Inga större nojor mer än att jag är mer skötsam med kroppen och knoppen. Det gäller ju att förvalta det man har bra. Helst.

Jag firar med middag och bus med vänner, lite uppdelat på olika dagar och just idag gäller det att planera. Efterrätt? Hmmmmmm? Ballonger? 🙂 Why not?

Jag är redan så glad och nöjd med mitt 2014. Fina vänner, en lurvig katt och så en underbar förälskelse i en man. Det bådar gott på alla sätt. Nästan så jag kan trilla i ”för bra”-gropen. För bra för att vara sant. Och varför tänker man så? Rädsla för att bli eller vara lycklig? För att allting kan ryckas undan?

Ja, kanske det. Men jag vägrar att inte våga. Jag vägrar att inte satsa på mig själv. För det skulle vara det värsta. Att inte våga leva och omfamna livets bra saker som trillar i min väg.

Ja, en gång i tiden vågade jag inte alls. Så jag var nog tvungen att skriva det där så jag minns. 🙂

Nu då? Jo, lite mera kaffe sen är det tyvärr inomhustjänst en liten stund. Dammråttan ska få stryk så han rymmer nästgårds.

Kramar och ha en fin vårdag.♥

15 Comments

 • Nära vill jag leva

  Vilka fantastiska vårtjänslobilder, tackar för det. Här har inte våren kommit så långt än. Hoppas du får ett underbart firande.
  Kramar

 • Maria

  Vilket fint inlägg! 40 och därtill + är bästa åldern, om du frågar mig! Jag vet, för jag fyller 43 om en månad drygt, och det känns bra att vara fyllda 40! Mitt i livet och mogen 😉
  Jag trillade in här på din fina blogg, när jag googlade på Odd Molly (inte så konstigt, kanske? 😉 Midland Beach 😉 Men jag vet att jag hamnat här hos dig tidigare, av samma anledning, men minns inte om jag lämnade något spår efter mig… Hur som, det är en mycket trevlig blogg du har och nu kommer jag återvända hit! =)
  Gratulerar lite i förskott… Ha en fin tisdag, njut av solen mellan alla bestyren! 😉
  Kram /Maria

 • Runa

  Hip Hip Hurra för dig! Stor Grattis….både till födelsedagen och till din härliga start på 2014. Underbart!! Hoppas du får världens bästa födelsedag i morgon…kramar

 • Helena

  Härliga vårbilder! Hoppas du får en fin firardag i morgon och de andra firardagarna med 🙂 Njut av allt du älskar och tycker är bra!
  Massor av kramar till dig!

 • CreandoPhoto

  Underbara foton! Vårkänslan känns ända hit på kontoret mittinatten!

  Och du har problem att komma upp läser jag. Vänta till 40 är passerat…det blir inte lättare. Jag kan ibland förundras över var stelheten kom ifrån, jag som alltid har varit rätt smidig. Jag lovar att den smög sig på under natten emellan 39 och 40 😀

 • Anne

  Nädu – ingenting alls är för bra för dig min allra bästaste vän 🙂 Du är så värd det härliga som kommer i din väg
  Kramar <3

 • Vikkan

  Kram och GRATTIS på födelsedagen! Tänk, då fyller du år samma dag som jag har namnsdag. <3 Bra dag helt enkelt!
  Hoppas du blir ordentligt firad av dina nära och kära.

  Kram Vikkan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *