Lingon om.....

40-års dagen

Så var jag där vid fyran. Fyrtio eller 40 eller hur det nu ska skrivas. 🙂 Tusen tack för alla hälsningar via Facebook, instagram och här i bloggen. ♥

Dagen började med hälsningar på uteplatsen och blommor och paket. Jag hörde något skumt ljud ute under natten och undrade vad som stod på. 🙂

Vädret – strålande sol och jag hann med att sitta och slöa ute och dricka långa koppen kaffe innan besöken började trilla in och så kom ett blomsterbud. Tack kära A. <3

Pojkvännen kom för att hälsa på ett par dagar och farbror A tittade in samtidigt som jag slog rekord i köksstress. 🙂 Usch ja men oj vad bra det blev till slut. Jag är sån som helst vill ta det långsamt och vara färdig med allt i god tid. Den här gången hann jag inte ens fixa mig själv men det är snabbt glömt när man har trevligt.

Dukningen såg ut så här och förrätten var en röra på créme fraîche, riven parmesan och rivet citronskal på ett grovt bröd. Till det ett par räkor och en klick vit ishavsrom.

Huvudrätten var älgfilé med potatiskaka och krämig sås, den glömde jag fotografera. 🙂 Men så här glad såg jag iallafall ut när det var tårtedags.

Tomtebloss. 🙂

En riktigt fin dag och härlig middag blev det och den där puckeln att fylla 40 känns som den liksom bara flöt över kanten. Inte så farligt alls.

Oh yes!

Nu är det gjort. 🙂 Och gissa om jag är trött och seg i dag då? Jo en smula och det har varit soffmys på högnivå och sol på uteplatsen. Bara att ladda om batterierna ordentligt.

Trevlig kväll!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *