Menu
Lingon om.....

Mitt internet är paj…

20140316-100507.jpg

God Förmiddag!

Mitt internet har pajjat, så jag är ofrivilligt offline sedan ett par dagar tillbaka. Men allt är bara bra härhemma och det var kalas igår med goa tjejer och mat och mums. Nu har jag fyllt 40 ordentligt. Saknar dig Rosen! Dumma internet. 🙁 Eller snarare Tele2:s 4g Modem/Router. Morr. Mobiltäckningen är inget att hänga i julgranen heller.

Men. Nog gnällt. Jag återkommer när det tekniska är på plats. Eller när jag lyckas öppna kundtjänst hemsida.

Må så gott därute!

4 Comments

 • Anne
  16 mars, 2014 at 11:15

  Mmmmm vilken härlig bukett. Ja nu jädrar har du fyllt ordentligt 🙂 Saknar dig också så klart
  KRAMAR (nej jag skriker inte hihi)

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  16 mars, 2014 at 14:18

  Näe så trist att Internet trasslar för dig tjejen 🙁
  Men…Oj så vacker Blombukett/Kram

  Reply
 • Angelica Widh
  17 mars, 2014 at 10:51

  Hej!
  Så tråkigt att du har bekymmer med ditt internet. För att komma i kontakt med oss för närmare felsökning ringer du 0772-25 25 25, du kan även skicka ett mail till mig på adressen nedan så hjälper jag dig vidare.

  Här finns även allmän information om hur man kan gå tillväga med felsökning på egen hand: http://www.tele2.se/kundservice/mobilt-bredband/felsokning.aspx

  Vänlig hälsning
  Angelica Widh, Tele2
  angelica.widh@tele2.com

  Reply
  • Lingon
   17 mars, 2014 at 11:29

   Tack för hjälpen. 🙂
   Med vänlig hälsning,
   Lingon

   Reply

Leave a Reply