Katter

novemberide

Hej!

Nu var det sådär längesedan igen. Det är nog så att jag gått i ide som en björn. Jag är trött och behöver ändlösa mängder kaffe för att hålla ögonen öppna och knappt ens det hjälper. I morgon köper jag en burk vitaminer och tvingar mig till mer motion. Om jag orkar. 🙂

DSC_8410 kopia

Till sällskap när jag slöar har jag bästa Doris som verkligen vet hur man fluffar till frisyren. Numera får jag klappa henne även på magen och det är det bästa som finns. Tycker jag. Doris är lite tveksam men låter mig hållas.

DSC_8440_1 kopia

För det går inte att motstå att klappa det där krullet. 🙂

Säg hur ska man göra för att stå ut med november? Förra veckan gjorde jag tvärtom, klämde in alla möjliga aktiviteter och gick på Standup på Malmö Live och visst var det kul men soffan är skönare. Jisses. Jag går och tar en apelsin nu. Hej C-vitamin.

Trevlig kväll och vi hörs snart igen.

2 Comments

  • Flipfloppan

    Tja, lagom är bäst brukar det väl heta. Jag försöker vara utomhus så mycket det går som du vet. Behöver inte alltid planeras och inte heller nödvändigtvis innebära motion varje gång. Bara att vara ute liksom…

    Din soffa ser dock mkt inbjudande ut med krulligt tillbehör, så jag förstår du gillar den 🙂 Kram och vi ses snart igen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *