Menu
Trädgården

Färger och nördmöte deLuxe

Hej!

Det är så otroligt vackra färger nu även om träden börjar bli kala och mer nakna för varje dag. Jag älskar när det sitter nypon kvar i rosenbuskarna som fåglar kommer och mumsar på. Då gör det inte så mycket att jag städat trädgården dåligt.

vacker

Den här busken vet jag inte riktigt vad det är. Blommor eller är det bär med löv runt sig? Den är iallafall urtjusig med hängande klasar i den mest mörkrosa tonen.

Idag åker jag på nördmöte med ca 30 kollegor. 🙂 Vi kommer prata om ljud, frekvenser och alla de där pyttesmå ljuden som finns i periferin av musik. Hur de sorteras och bäst blandas för att det ska låta vackert i pianostämmarens värld. Många av deltagarna har jag känt sen tjugo år tillbaka så det är rart och fina återseenden. M kommer med på middagen i kväll så jag är lite nyfiken på vad han kommer att tycka om min nördvärld. Jag tror han kommer att gilla den lika mycket som jag.

Ha en fin lördag. Nu är det promenaddax och jag läste just om Paris. Hjärtan som gråter. Mitt också.

350

2 Comments

 • Marie
  15 november, 2015 at 09:04

  Den färgglada rosa växten är en benved. Vackrast nu på hösten.

  Reply
  • Lingon
   15 november, 2015 at 13:27

   Tack vad bra att få reda på. 🙂

   Reply

Leave a Reply