Höör

Kanske det bästa av två världar?

Hej igen!

Alltså tiden bara rusar nu, eller hur? Jag borde gillar och ogillar det och kommer troligtvis bli en helgbloggare som har hög aktivitet här inne över veckosluten.

Iallafall så är allting bara bra, ryggen verkar sköta sig och jag försöker röra på mig ordentligt varje dag. Försöker. Kiropraktorn är min bästa vän och så den lite hmmmm mindre vänskapen som heter motion. Båda får nog trots allt kallas nära vänner.

Det bästa av två världar kommer jag få snart då det ska fotograferas ny kalender till Höörs Hemlösa Katter 2016. Det blir brandmän och kattungar. Biceps och fluff. 🙂 I samarbete med Höörs och Hörbys Räddningstjänst ska vi göra en superfin almanacka som kommer att sälja som smör.

honey

Alla intäkterna går till föreningen och de hemlösa katterna och det behövs verkligen. Tänk att bara i Höör har det kommit in nästan 70 kattungar den här säsongen, från i våras. Det är helt galet. Dessa får vård och omplaceras i nya hem. Människor kan vara så aningslösa och grymma och låta bli att kastrera sina katter.

Så ett fint projekt för mig att hugga i, jag fotograferar och gör layout och får umgås med de sötaste katter. Och brandmän.

Jag är lite spänd inför första fotograferingen, det är liksom inte så lätt att styra katter. Människor kan kan jag rodda runt med men katterna gör ju som de vill. Så det får bli som det blir med lite tur och styrning och så är vi flera goa personer i ett team som kommer att hjälpas åt.

Hoppas ingen kisse rymmer och gömmer sig i en brandbil bara…eller att det blir utryckning när vi håller på. För då kan det nog gå hur som helst. Fast det blir troligtvis bra bilder. 🙂

Må så gott önskar jag dig som läser och vi hörs snart igen. ♥

8 Comments

 • Helen

  Kul grej att göra! Hney kommer absolut att charma allihop.
  Om jag får ha en synpunkt på layouten så vore det toppen om du gör den sån som KKS almanacka med spalter.
  Är man flera i familjen så är det så bra att ha en varsin spalt. =)
  Jag och Viking kommer ju att köpa den oavsett – alla är ju egentligen hans men han får dela med sig lite 😉

  • Lingon

   Ja men jag svarade nyss? Bloggen ska ju inte stjäla mina kommentarer. 🙂
   Tack för input Helen och hälsa Viking. <3 Om jag får välja så gör vi kalendern i flera format, kanske 2 eller flera?
   Vi får se.
   Massa kram och trevlig helg!

 • Flipfloppan

  Roligt. Mr T meddelade mig nyss att de fått jobb om en kalender igen, där jag ska välja 6 bilder att få med. Gillar första bilden skarpt. Hoppas allt är bra, vi får ses snart tycker jag, Kramen

  • Lingon

   Vad kul att få med bilder i kalender. 🙂 🙂 Toppen ju.
   Ja vi får ses snart igen och jag vill höra mer om fina Kroatien.
   Kramis

 • Stina

  Åh vilken underbar bild på katten. Nu saknar jag mina katter extra mycket.
  Mina/våra katter bor på landet hos min mor och hennes man, där de kan springa ute som de vill.
  Men snart kommer de på långbesök hem till oss, då vi ska vara kattvakter åt våra egna katter 🙂 eftersom min mor, hennes man och min son åker till vårt hus i Thailand
  http://www.swethaiparadise.se

  Önskar dig en bra dag!
  /Stina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *