Menu
Musik

När det bor en liten knätofs inuti

Hohner Marchesa

Visst är det fint och härligt grönt?

Inuti mig bor det en knätofsbeklädd folkmusiker som stampar takten hellre än bra och hummar tooo-diddle-dej……..toooodaaaAA. Den där galningen har bara inte fötts fram utan bor i min kropp och fantiserar om att kunna spela polskor och shottis eller egentligen vad som helst.

Under sträng kontroll av mig själv så har jag lånat hem ett dragspel att leka med, utan att helt gå upp i varv och nörderi. Trots det måste jag gå in lite i detaljer och laga det en smula först för vissa toner hänger sig. Vi kan väl säga att jag är i demonteringsstadiet fortfarande och försöker förtvivlat hitta ett sätt att lossa sista skruven. Innan jag går all in dragspelsreparation.

Jefla skruv som hindrar mig att nå dragspelsnirvana?

Jag hade ju tänkt att jag skulle kunna spela i helgen och leka musiker. 🙂 Fast det kanske är lika bra det nu när ryggen är kass så jag får vila upp mig. Nu när jag tänker efter hade det nog varit riktigt dumt att spela dragspel faktiskt. Jag gör en dragspelspudel och tar tillbaka.

 Fiol då?

Nej kanske inte så ryggvänligt det heller.

Jag återkommer. Trevlig fredag. ♥

6 Comments

 • Flipfloppan
  11 september, 2015 at 09:45

  Det är riktigt snyggt i alla fall! Hoppas du piggar på dig snart, det var ju ett elände…. Men. Sen får du ge det en vecka, efter det tror jag du spelar polskor som aldrig förr! kramen och gillar den ”bruna” klänningen.

  Reply
  • Lingon
   11 september, 2015 at 19:52

   Visst är det underbart vintagegrönt. 🙂 Ja, ryggen kunde gott sluta dumma sig men det är tyvärr lite självförvållat. Jag måste ta hand om mig lite bättre.
   Kramar och trevlig helg, hoppas du har det gott

   Reply
 • Titti
  11 september, 2015 at 11:01

  Vilket härligt grönt dragspel.
  Matchar fina bruna klänningen.
  Trevlig helg, hoppas det ryggonda är bättre.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   11 september, 2015 at 19:53

   Tack detsamma och trevlig helg!
   kramar

   Reply
 • ✫Fru Eriksson
  18 september, 2015 at 11:37

  Wao,vilket vackert dragspel ….
  /Kram

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2015 at 13:25

   Tack raring.
   kramar <3 <3 <3

   Reply

Leave a Reply