Lingon om.....

Dagens läsning och en EffektivitetsGunde?

God Morgon tisdag!

Idag är det tempo på mig och jag visar upp dagens läsning som jag hittade i bokhyllan i gårkväll. Det där med att röja har sina fördelar? För att inte tala om att kylskåpet fick sig en omgång nyss.

DSC_3963_1

Men tillbaka till böcker då… En gammal Illustratorbok som säkert innehåller nåt nyttigt, basverktygen kan jag alltid läsa lite om. En Gör Det Nu-bok som faktiskt är riktigt bra, en sån som går att bläddra i då och då. Till sist en muskelbok om styrketräning, mest om fria vikter och cirkelträning också riktigt bra.

Och det där med att göra saker nu och vara så pepp och på. Det är jag inte alls. Jag är en lat människa och för att kunna lata mig på den nivå som jag vill gäller det att vara effektiv i vardagen och inte slösa med tiden på saker som är tråkiga. För hur ofta drar man inte ut på det? Gör det halvdant? Eller inte alls. Då gör jag det hellre snabbt och bra än att gruva mig och fastna i någon sorts klister av tröghet.

Det bor helt enkelt en liten effektivitetsGunde i mig. Som får komma fram lite då och då. 🙂

DSC_3961_1

Sen kan jag lata mig och vara hur slapp som helst. Precis som Doris och hon är inte så tjock som hon ser ut, bara nyborstad och fluffad. Vi ska även så lite tomatfrön idag och det kommer hon tycka är kul att inspektera.

Nu. En stavpromenad. (och kanske lite mindre kaffe i fortsättningen) Ha en go dag!♥

4 Comments

  • Lingon

   Tack det var den och bungypumpstavar tar rätt bra? 🙂
   Massa hälsningar och stor kram till dig fina Frun
   <3

 • Home2tiny

  Gör det nu boken skulle jag behöva. Här händer inte mycket utan allt går i Skalmans-tempo…..och inget skynda-skynda-Gunde-tempo. Hoppas du fick en härlig promenix med stavarna. Kramisar Tina

  • Lingon

   Det är väl bara bäst att ta det lugnt egentligen tycker jag. Jag försöker bara vara effektiv så jag kan ta det extra lugnt eller åt. Det låter konstigt men jag tänker så.
   Kram och må så gott idag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *