Menu
Trädgården

Tillbaka och Rosa

Hej och hejhej!

Nu är jag tillbaka efter en liten paus och en Stockholmsresa. Här är några bilder från mitt köksbord häromdagen. Det är rosa och så ljuvligt fint.

Det blir liksom inte bättre än så här och ute blommar Constance Spry med över 100 blommor. Hon ska visas upp lite senare.

Frukost. ♥

Vad jag gör just nu? Jo, det gymmas och promeneras och jag har badat i havet och i pool. Andra semesterdagen kommer att bli finfin och katterna njuter ute på altanen. Jag spelar musik och umgås med vänner och funderar på det där med beer can bacon burger om det kan vara något att testa. Kanske med en stor sallad till?

Ha en fin dag och vi ses snart igen. Bloppis på g. :)♥

3 Comments

 • AnnaSC
  7 juli, 2015 at 17:29

  åh så ljuvligt <3

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2015 at 19:42

   Helt underbart! kramar

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  9 juli, 2015 at 11:44

  ♡ -ligt Välkommen tbx!
  Ljuvliga foton som alltid 🙂

  /Sommarkram

  Reply

Leave a Reply