Trädgården

Att visa upp Constance Spry

Hon är så galet vacker och överdådig min fyraåriga ros. Måttlig kan man nog inte säga utan här blommar det för kung och fosterland. Jag är så himla nöjd med Constance Spry. I år har jag dessutom inte tillsatt någon gödning för det glömde jag.

Ikväll blåser det mycket så jag har en bädd av rosenblad i trädgårdsgången, väldigt rart och fint. Det händer det inte så mycket för jag är lite med händerna i flera olika projekt och kämpar med att slutföra samtidigt som jag famlar efter nästa. Splittrad, semesterorolig innan koman börjat kanske? Eller så tror jag vi skyller på vädret i kväll som är oroligt. Ni vet nog känslan….att vilja så himla mycket på en gång och så samtidigt inte vilja göra nåt utan bara slappa. Den där helt vanliga konflikten i livet. Som egentligen inte är något problem alls.

Trevlig kväll! ♥

8 Comments

 • Helena

  Ååh så vacker! Du måste ha illgröna fingrar som kan åstadkomma en sådan blomsterprakt på fyra år. Nu har jag scrollat upp säkert tio gånger för att titta på de ljuvliga bilderna 🙂
  Kramar

 • Flipfloppan

  Helt underbart fin! Ja, usch vilket väder det blev nu, mörka moln hotar i horisonten här och med blåsten blev inte kvällen alls som planerat, så kura inne är det som gäller nu, Kram

 • Annelie

  Fantastiskt!! Har en ljusrosa ros i båge som blommar som bäst just nu. Kan inte se mig mätt på prakten som dessutom doftar ljuvligt.. Njut av din vackra ros så länge det varar!
  Kram,
  Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *