Inredning

Nytt i vardagsrummet

Det råder semesterröj och jag har gett mig på vardagsrummet. Det har egentligen smugit sig in flera nya saker sista tiden, någon kudde och en korg. Men mitt bästa fynd i dag är det runda soffbordet som kommer från Erikshjälpen. Inget särskilt bord egentligen men det har fina proportioner och är nätt och det gillar jag.

Ett alldeles lagomt soffbord som inte tar så stor plats som det gamla rektangulära. Kanske ska det målas men jag har ingen brådska. En annan mysig möbel är rottingfåtöljen som ersatt min gungstol, (ni vet …gynstolen. 🙂 ) Ja, den skulle jag ju aldrig göra av med så den har fått flytta upp på ovanvåningen.

Trivsamt och jag känner att nu är vardagsrummet på väg åt rätt håll. Kanske blir det ett ovalt soffbord så småningom. Kanske.

Turkost, natur, rosa och lite grålila.

_DSC2534

Japp det kommer att bli bra. 🙂 Bordsskivan har solfjäderformade kilar och är i rödbok. Lite synd att måla över så jag kanske hittar på en annan lösning med tunn färg som lyfter fram mönstret i stället fast då får jag mycket mer förarbete. Men vad gör det? Ett projekt till hösten får det bli.

Det där med att gå på loppis alltså, det är farligt. Trevlig kväll. ♥

 

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *