Lingon om.....

Firat midsommar 2015

På midsommarafton var jag inbjuden till Paradiset och efter att ha först ätit en god sillunch hemma med vänner så tog jag mig dit. Kära Flippis vad fint du har det!

Så här vackert var det lite senare på kvällen med låg sol på det rosa trädet. På förmiddagen regnade det kraftigt och haglade hemma i Höör så jag visste inte riktigt om jag skulle ha gummistövlar på fötterna eller inte men jag satsade rätt och fick gå torr i mina gympadojjor.

Vi fick röd välkomstdrink och Flippis hade bullat upp i köket med massa godsaker.

🙂 Minst sagt. 🙂


Själv har jag vissa rutiner som innebär fotodårande och de andra gästerna var lite blyga men värdinnan kan man ju alltid trakassera lite vid läppmålning. ♥
_DSC0213 (kopia)
Toppen Midsommar och jag är förstås lite putt att jag inte vann tipsrundan för frågorna kändes ju så lätta. Men vänta bara tills jag får revansch.

Sen blev det kväller…

Vacker Flippis och vi gick ner till dansbanan och spelade på chokladhjulet och tittade på folk.

Riktigt fin midsommar.

Nu har det redan gått en vecka och jag laddar ner lite inför semestern som börjar snart. Jag har inte så många ord annars just nu, men de brukar komma åter med jämna mellanrum. 🙂 Trevlig helg önskar jag dig som kikar in. ♥

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *