Menu
Julen

Rött är fint & Bloppisinfo

Det blev en liten tur till Lund i dag och mera ljusstakejakt. Mycket vill ha mer och jag kan ju inte bara ha en när det går att ha två? Jag är en sorglig parköpare som inte kan köpa en mugg utan vill ha två eller fyra. Varför det är så kan man ju undra? Bra att ha?
Och någonstans där mitt i Lund så kom jag på hur fint det är med rött och naturens färger nu när det är som mest färglöst och mörkt i december. Så enkelt och så lysande, rött och grönt.

Ljusstaken är såklart slutsåld överallt så jag får ge mig. 🙂 Eller hålla utkik på tradera möjligtvis eller hoppas att mitt sug går över, det brukar ju göra det.

Nu inväntar jag Mattis och så kan äntligen den här helgen börja på riktigt och hurra, min energi är tillbaka.

Bloppis ja, jag har hintat och många har undrat när det blir och nu bestämmer jag rakt av att det blir nästa lördag den 20:e, kl 09.00 på förmiddagen. Riktig lördagsbloppis och nu har jag tills dess på mig att göra i ordning. Passar tiden eller är fredagkväll bättre? Nej lördag får det bli. 🙂  ♥Ha en skön Luciakväll, kramar L♥

13 Comments

 • Fru Sederblad
  13 december, 2014 at 23:11

  Hmm. Jag vet vad du mer gjorde i Lund… så det så ;-)…

  Reply
  • Lingon
   14 december, 2014 at 00:00

   Ja, det vet du.

   Reply
 • Flipfloppan
  13 december, 2014 at 23:19

  Så fina bilder och jag förmodar det är golvljusstaken du menar? Jag kan kolla i min by, kanske finns ett ställe den kan finnas på. KRamen

  Reply
  • Lingon
   14 december, 2014 at 00:01

   Ja, golvljusstaken och tack snälla du får gärna kolla. 🙂 kramen tillbaks

   Reply
 • AnnaSC
  14 december, 2014 at 10:58

  Så fint med det röda <3
  kram

  Reply
  • Lingon
   14 december, 2014 at 12:12

   Tack Anna och jag önskar dig en fin tredje advent. 🙂
   kram!

   Reply
 • Helen
  14 december, 2014 at 11:41

  Fina bilder som alltid! Här julas det inte så mycket även om Viking nog hade uppskattat en gran… =)

  Reply
  • Lingon
   14 december, 2014 at 12:12

   Tack och ja, det hade han säkert. 🙂 Men det går bra utan tror jag och njuter av att se hur kaxig han börjar se ut på dina bilder.
   kram!

   Reply
 • Eva-Lena Carlsson
  15 december, 2014 at 16:34

  Hej,Va kul att du nu ska ha bloppis.Jag känner mej som en hyena som inte fått mat inför detta spännande.Men jag har en fråga,du säjer kl 09,du kan inte tänka dej att dra lite på tiden för jag slutar mitt jobb kl 1, hemma ca 13.15 och det är svårt att göra detta över telefonen,skulle såååå gärna vilja att vara med om detta,är nog en stor egoist men det är nog inte farligt att fråga i allafall. Mvh Eva-Lena Carlsson Glava

  Reply
  • Lingon
   15 december, 2014 at 22:12

   Såklart du kan fråga, jag funderar på saken. Kl 13 innebär ju att jag har lite mer tid på mig att fixa. Eller ska den vara på kvällen? Hmmmmmm.
   Må gott så länge. 🙂

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  16 december, 2014 at 10:35

  Wow…Fantastiskt vackra foton ♡ …
  /Kram du fina!

  Reply
  • Lingon
   16 december, 2014 at 15:41

   Tack fina frun och ha en skön tisdag!
   kram

   Reply
 • mittgodastefinaste
  16 december, 2014 at 18:06

  Haha jag är också en parköpare!! Varför är man det egentligen, jag som gillar udda grejer med!
  Kram Jenny

  Reply

Leave a Reply