Julen

Rött är fint & Bloppisinfo

Det blev en liten tur till Lund i dag och mera ljusstakejakt. Mycket vill ha mer och jag kan ju inte bara ha en när det går att ha två? Jag är en sorglig parköpare som inte kan köpa en mugg utan vill ha två eller fyra. Varför det är så kan man ju undra? Bra att ha?
Och någonstans där mitt i Lund så kom jag på hur fint det är med rött och naturens färger nu när det är som mest färglöst och mörkt i december. Så enkelt och så lysande, rött och grönt.

Ljusstaken är såklart slutsåld överallt så jag får ge mig. 🙂 Eller hålla utkik på tradera möjligtvis eller hoppas att mitt sug går över, det brukar ju göra det.

Nu inväntar jag Mattis och så kan äntligen den här helgen börja på riktigt och hurra, min energi är tillbaka.

Bloppis ja, jag har hintat och många har undrat när det blir och nu bestämmer jag rakt av att det blir nästa lördag den 20:e, kl 09.00 på förmiddagen. Riktig lördagsbloppis och nu har jag tills dess på mig att göra i ordning. Passar tiden eller är fredagkväll bättre? Nej lördag får det bli. 🙂  ♥Ha en skön Luciakväll, kramar L♥

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *