Fototekniskt,  Katter

Att bli räddad

Hej!

Snart är jag påväg till Stockholm och Rosen. 🙂 Vi har ju inte träffats på jättelänge så jag är så glad och lite studsig i kroppen. Som jag fått en kopp kaffe för mycket eller något sånt. Jag har ett jobb först, ett ganska fint sådant och sen ska vi hänga och prata och bra ha kul.

Ibland blir jag lite extra mjuk. Som när vi stod här och skulle ta en bild och kattmodellen började skaka i hela kroppen när en bil körde förbi. Det visade sig att hon blivit påkörd och hade legat medvetslös vid vägen något år tidigare. Inte samma plats men ändå. Lilla liv. Nu räddad och omhändertagen på bästa vis.

honey

Det genomgående temat på almanackan med brandmän och katt är att blir räddad. För det behövs både för människor och katter. Den kommer inte bli särskild hunkig eller avklädd, bara lite utan de flesta bilder är från vardagen med stort hjärta.

Att sen fotografera katter och brandmän är en stor utmaning. Katten är ofta ostyrig och busig i början och lugnar ner sig efter en stund och slappnar av medan brandmannens leende blir stelare ju längre vi håller på. Så att få båda bra på bild? Hur? 🙂

Nåja. Det kommer att bli hur bra som helst och jag kommer att lägga ut en köplänk här i bloggen när det är dags. Någon vecka till kommer det ta med layout och tryckning.

Ha en fin tisdag och hej Stockholm, nu kommer jag. ♥

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *