Trädgården

Gråblå månad och skoj på g

Det är så otroligt grått nu. Den grå månaden som solen gömmer sig och har tagit semester fullständigt. Så det gäller att ha roliga saker att se fram emot och bygga veckan mellan jobb och sömn. Bygga veckan med en vacker blomma, en gråbusig katt att klappa på och en mustig gryta på spisen.

Håll i hatten alltså. Pojkvännen lagar mat och tycker det är jättekul. 🙂 Och jag blir helt bortkollrad av en tallrik rykande mat.

Ibland räcker det med så lite för att humöret ska hållas uppe i den grå månaden.

1_1

Doris tycker om att gå ut och bryr sig inte så mycket om att det regnar och är blött. Det gör däremot Matte när hon kommer in.

1

Fina Hortensian heter Magic och ska enligt etiketten blomma i hela 150 dagar? Jag tror det är lite optimistiskt så här sent på året men vi kör väl på det.

Skojiga saker denna veckan. Min underbara barndomsgranne Monica kom på middag och vi pratade ikapp de senaste 20! åren vi inte har setts. Hur kul som helst och nostalgi blandat med tårar och skratt. Vissa delar av mitt liv blev liksom lite helare igen. Saker som jag glömt bort. En kär återkoppling till livet då och fram till livet nu och plötsligt känner jag mig lite rikare som person.

Nästa vecka åter jag äntligen upp i Stockholm och träffar Anne på Hornsgatan och det ska bara bli bäst. Så jag har mycket roliga saker för mig. 🙂

Ha en fortsatt fin helg önskar jag dig som kikar in.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *