Utflyktstips

Skogen och konstig måndag

Hej! Igår var vi här, mitt i den underbara höstskogen och närmre bestämt Kopparhatten. Jag trodde det var en kaffeutflykt, helst en sån man bara sätter sig ner och fikar och pratar men det visade sig att vi skulle gå en lång runda. Ingen problem men det är väldigt backigt. (flås)

Nu blir det många stora bilder så ni får se skogen rakt igenom datorskärmen. 🙂 Vi gick uppåt, och uppåt och uppåt……

….och jag var tvungen att släntra lite efter för att ta foto och andas lite lugnare. Mest för att ta foto förstås. Min kondition ska vi inte prata om.

Fullständigt magiskt ljus och torr hög luft att andas. Så vackert.

Sen blev det fika på högsta punkten och vi tittade ut över ravinens kant. Hisnande.

Egentligen skulle man åka dit varje helg och gå en runda.

Mmm så härliga bilder. Och det känns lite lite lite i benen idag. 🙂

Måndagen då? Jo, jag fick inte gå till jobbet för Lunds Universitet har stängt pga yttre hot. Det känns väldigt märkligt. Säkerhetschefen sa att vi  betraktar denna dagen som en söndag helt enkelt och ja, jag vet inte vad jag ska säga. Hoppas att allt är som vanligt i morgon. Världen är liksom upp och ner på många vis. Och jag, jag får utnyttja denna söndag/måndag till att komma ifatt lite med mig själv.

Ha en fin dag önskar jag dig. ♥

2 Comments

  • Helen

    Ja världen är konstig just nu.
    Kanske var det dock fler än du som kom ikapp sig själva så det kom något bra ur det, tänker jag.

  • Flipfloppan

    Härliga bilder och visst var det ljuvligt väder igår? Ja, lördagen var också fin och Skäralid var ett tag sedan nu, så snart kanske. Oftast för mycket folk för att utöva min nya #hobby” i alla fall om man går den rundan ni gick. Backen är grym men så värt det när man är uppe på toppen, Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *