Inredning,  Julen

Jula lite mer inför Lucia

DSC_7070_1

Fredagkväll och jag myser inne och stormen får hålla sig utanför. Idag har en liten minigran flyttat in och två ljusstakar som ser ut som de är gamla bordsben?

DSC_7073_1

Nej tre stycken faktiskt och Selma inspekterar nyfiket. Det är ju inte så lätt att ha levande ljus när man har katt så jag placerar dom uppe på hyllor och här en hög golvljusstake.

DSC_7079_2

Den här lilla pyttevasen i form av en gran kunde jag heller inte motstå, så söt.

Vilken vecka det varit? Jag har tagit två dagar semester här i slutet och det passade bra med stormen att få sitta hemma. Det har varit känslostormar och uppförsbacke med tröttma, men nu är jag på rätt köl igen. (Kan ingen förbjuda pms förresten?)

Så skönt det har varit att få vila lite och bara sova och göra lite av varje och om någon väntar på bloppis så ska jag försöka sätta ihop den snart. Eller så börjar jag med ytterplagg för att inte ta för mycket på en gång. För det är mycket. 🙂

Trevlig kväll♥

2 Comments

  • msemschen

    Tack för länken men ljusstaken var slut där med. 🙁 Överallt är den slut. Nåja det är ju bara ett i-landsproblem.
    Fina ljusstakar har du, gillar de i trä eller som du säger bordsbenen jättemkt!
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *