Höör,  Katter,  Natur

Grönt, grönt, grönt, min favorit

Åh så gick det många dagar sen sist här i bloggen. Tiden har rusat och jag har haft massor att göra på jobbet och så har jag nog inte haft så mycket att säga. En tuff tid med skolavslutningar och sen går jag in i serviceläge på jobbet med mindre bevakning och mera koncentration. Mera tid att göra saker ordentligt och härligt nördigt.

Och är inte grönt bara den allra finaste färgen?

Grönt och vitt och åker i kvällssol.

Eller grön och vit som björk i dunge.

Och lite katter på kvällsbus. Som de njuter nu av sommarkvällar.

Jag har nog en önskan om att flytta ut och bo så här grönt och skönt men det får vänta ett tag. Nu bor jag bekvämt och har mycket tid över, tid till att besöka det gröna istället. I morgon är det midsommarafton och jag hoppas såklart på värme och sol men det verkar ganska avlägset. Snälla vädret…..lite sol tack.
En annan kul grej som jag sysslat med på sistone är musiken. Musiken är tillbaks i mitt liv och jag leker och spelar och sjunger. Sommaren kommer definitivt gå i musikens tecken och jag har skaffat en nu midiklaviatur till datorn och lånat lite mikrofoner och grejor. Så otroligt kul och tiden bara rusar i väg. Underbart!
Trevlig Midsommar önskar jag dig som läser och vi hörs säker i morgon. Då följer kameran med. ♥

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *