På bordet

En ledig torsdag och lykteshopping

Hej igen!

Vad händer liksom? Två blogginlägg på raken. 🙂 Jo, idag har jag tagit ut semester och tar det lite lugnt. Ett kiropraktorbesök stod på schemat och nu är jag nästan rak igen och ser fram emot en härifrån.blir.det.bättre-period. Nu lovar jag att sköta mig med träning och vila. Lovar.

Så säger man alltid eller hur?

Jag har haft en revbenslåsning som gjorde det lite svårt att andas och sen kom nackspärren på den och till sist blev ländryggen på dåligt humör och alla dessa tre turades om att terra mig som någon sorts elak treenighet. Tror dom åkte smärtkarusell på min rygg? Nu är det på bättringsvägen och jag kan slappna av. Så otroligt skönt.

På plats i Lund så passade jag på att besöka House of Palladium och det blev lite lyktor. Hur fin butik som helst och mycket TineK att titta på. Andra ställen jag trillade in på är Sländans garnbutik för att fylla på lagret och så Udda Tina och en tur till Indiska.

Lyktor kan man ju inte ha för många av resonerar jag och dessa var svåra att motstå. Mjuka färger som får mig att tänka på kaffe, ett stilla café, bruna kuddar och tvättat linne. Kopparglans och guldblänk och den där stunden när jag unnar mig något gott, lyxigt, sött chokladigt och det är totally worth it. Kakan som var lika go som den såg ut. Inga falska förhoppningar utan ett åhh…!

Fniss. Ja, just nu är jag visst fikasugen och tänker på något sött. Orden flög i en ren sockerönskan.

Så en kopp kaffe? Det ska jag ha nu. Ha en finfin kväll. ♥

2 Comments

  • Bettina

    Så sant, lyktor och ljus kan man inte ha för mycket av. Så mysigt nu när det är mera ”lykt- och ljus-tid” igen. Och härligt om smärtan blir hanterbar. Önskar dig en fin helg! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *