speciella inlägg

Bästa sällskapet

Hej igen!

Helgen rusade och jag var på föreningsmöte i Kristianstad. Jag har de allra bästa kollegor och tiden går så fort när vi ses. Det blir liksom mitt jobb att ta en gruppbild och den blir oftast hellre kul än bra men det gör ingenting så länge alla syns. De flesta är män men den här gången var vi tre tjejer också, kul.

Efter en massa möte och föreläsningar så avslutade vi i en konsertsal vid flygeln.

Dagens höjdpunkt var en 3d-skrivare i aktion. Jätteintressant. 🙂

Ja, och sen drack vi öl, åt mat och umgicks hela kvällen och halva natten. Precis som vanligt. M följde med och träffade kollegorna och jag tror det gick rätt så bra. Helgen blev fin.

Nu är det måndag, mörkt och regnar och jag undviker att se nyheter på teven. En liten stund av bomull innan jag låter världen tränga sig på mig igen. En lugn måndag kväll. Må väl. ♥

350

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *