Lingon om.....

Hur gör ni?

Jag tycker att jag hinner ingenting? Kanske är det en känsla eller så har jag för mycket att göra. Jag måste nog tagga ner lite på mina krav, låta tvättberget växa och göda soffpotatisen? Fast det känns inte bra det heller.

20140228-115301.jpg

Jag tänker bara mota bort stresskänslan och så får det kännas bättre oavsett vad jag gör eller inte.

Ändå så rår jag mig själv och har inte tre barn, hundar och vandrande pinnar att ta hand om. 🙂 Hur gör ni? Hur? 🙂

Tant Gillaläget

20140228-130144.jpg

6 Comments

 • Flipfloppan

  Ja det beror väl på vad det är man vill hinna med också. Jag brukar tänka framåt, vad jag har att göra i veckan som kommer och framförallt försöka ha framförhållning med att handla och laga mat. Det tycker jag man vinner mycket tid på. Städar gör jag bara en gång i veckan, men när jag sen har ”fri tid” kan jag inte riktigt slappna av om det inte är åtminstone undanplockat. Det som blir lidande är sömnen, för jag är ju som piggast på kvällarna och kan dra igång både det ena och det andra när jag egentligen borde gått och lagt mig. Men visst, ibland är det lite körigt att vara ”enastående” Kram

 • Annelie

  Förr var jag superenegisk o hann med allt, som jag idag inte fattar hur. Fast så drog jag på mig kroniska sjukdomar. Det jag har nu är en make som tjatat halvt ihjäl sig jag skall vila. Just viiiila o låta saker vara, allt har sin tid som han säger. Så idag kan jag oftast göra så men i o för sig för sent för min del. Dessutom ser det ut som det gör hemma hos oss. Det viktiga är ’våran tid’ tillsammans.
  Du skall vara rädd om dig! Ha en skön helg!
  Kram,
  Annelie

 • Linda G

  Bra fråga. Man gör så gott man kan, mer kan man inte göra. Sen har nog Flippis en poäng i det där med planering. Nåt jag stinker på. Och så har jag ju en Moa som får hjälpa till:) Kram

 • Helena

  Ja, det är inte lätt… Minska kraven på vad man vill och måste göra är nog bra. För min egen del gör jag nästan inget hemarbete i veckorna alls, bara vanligt arbete och saker jag vill (hänga i soffan, umgås med familj och vänner osv). Städar, tvättar och stryker BARA på helgerna. Annars hade jag varit igång hela tiden med allt… Good enough är ett bra uttryck 🙂
  Kramar

 • Hilde

  Haha, du är rolig du som inte har vandrande pinnar, för de är himla krävande. Speciellt nu som det finns 40 av dem 🙂 Vi har alltid haft mycket rutiner och struktur, mest för Max som tycker bäst om det bara att nu förstår vi varför. Min dag går i 150 knyck mellan 5:40 och till kl 20:00 ungefär, sen är det inte mer än en soffpotatis kvar kan jag lova..
  Stress inte med det, flyter det på så funkar det
  Kram

 • Anne

  Hm jag pendlar mellan att vara vansinnigt energisk och att bara ligga i soffan. Planering av fritiden är inget för mig som måste vara så superstrukturerad på jobbet. Hemma är jag en typisl låtgåperson 🙂
  Tusen kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *