Menu
Träning och hälsa

The Body

Hej från jobbet en snabbis!

Det är dags för lunch och jag passar på att sätta mig en liten stund medan maten snurrar sig varm i mikron. Det var så länge sedan jag tog bilder med iphonen på självutlösning att jag glömt hur jag brukar göra?

20140301-114320.jpg

Dagens stass är Lovely knit i den underbara korallfärgen och jeans från KappAhl. Mjukt och skönt och jag har precis gjort ett litet mini yogapass. Solhälsning, lite stretch och så känns det hur det knakar i kroppen och framför allt stackars ryggen.

Jag skäms faktiskt. Inte för hur jag ser ut utan för hur svag och stel jag är. För de otroligt dåliga förutsättningarna jag ger mig själv, min kropp genom att inte träna regelbundet. Den kommer sist. Allra sist. Och jag ska försöka ändra på det.

Därför känns det lite bra att skämmas faktiskt. Det betyder att en förändring är i antagande. Jag kommer att ta tag i det här och bli starkare och mindre smärtbelamrad. Så det så. 🙂

Men nu tillbaka till jobb och kollegor. Ha en fin fin lördag!♥

 

8 Comments

 • Annelie
  1 mars, 2014 at 13:29

  Förändring är alltid svårt! Oavsett vad.. Tycker du är fin men viktigast är du o kroppen harmoniseras.
  Kram,
  Annelie

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2014 at 22:47

   Jag ska försöka ta hand om mig lite bättre, men det är svårt att bara ändra sig. 🙂
   kramkram

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  2 mars, 2014 at 09:49

  Snygg Outfit 🙂
  Ja… Det är viktigt att tänka på sig själv & sin kropp/Kram finis

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2014 at 22:47

   Tack fina!
   Hoppas du har en bra helg,
   kram

   Reply
 • Helena
  2 mars, 2014 at 14:16

  Här är en som till som också skäms… Jag behandlar inte min kropp på det sättet jag egentligen borde. Varför ska inte hälsan komma först liksom? Man får ju inte hur många chanser som helst… Tack för påminnelsen! 🙂
  Och du är himla himla fin i den vackra korallfärgen!

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2014 at 22:47

   Tack jag tycker jättemycket om den färgen. 🙂
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Home2tiny
  2 mars, 2014 at 16:11

  Här är en till som ska tag i träningen, efter tre veckors soffhäng känns kroppen allt annat än stark….Ha en go söndag. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2014 at 22:48

   Då kör vi lite nätt då. 🙂
   kramar!

   Reply

Leave a Reply