Träning och hälsa

The Body

Hej från jobbet en snabbis!

Det är dags för lunch och jag passar på att sätta mig en liten stund medan maten snurrar sig varm i mikron. Det var så länge sedan jag tog bilder med iphonen på självutlösning att jag glömt hur jag brukar göra?

20140301-114320.jpg

Dagens stass är Lovely knit i den underbara korallfärgen och jeans från KappAhl. Mjukt och skönt och jag har precis gjort ett litet mini yogapass. Solhälsning, lite stretch och så känns det hur det knakar i kroppen och framför allt stackars ryggen.

Jag skäms faktiskt. Inte för hur jag ser ut utan för hur svag och stel jag är. För de otroligt dåliga förutsättningarna jag ger mig själv, min kropp genom att inte träna regelbundet. Den kommer sist. Allra sist. Och jag ska försöka ändra på det.

Därför känns det lite bra att skämmas faktiskt. Det betyder att en förändring är i antagande. Jag kommer att ta tag i det här och bli starkare och mindre smärtbelamrad. Så det så. 🙂

Men nu tillbaka till jobb och kollegor. Ha en fin fin lördag!♥

 

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *