Trädgården

Fånga ljuset och frosten

moi

Så var det sol och kallt och jag är ute och lullar i termobyxor och försöker fota frost. Så vackert väder och jag kan förresten inte rekommendera att rasta katter samtidigt för de har andra prioriteringar. Som att lurpassa på utsvultna fåglar som skuttar omkring i buskarna.

Till sist fick jag fångat frosten och det är så vackert med glittret.

Och vad ska jag hitta på idag då? Jo kanske en liten reatur på lokalt plan. Jag är lite dum men jag köper ofta julpynt på rea tills nästa år och det finns säkert någon godbit att norpa någonstans till ett bra pris.

Jag tror jag ska göra det genast så jag inte fastnar här i soffan. Det är ju lätt hänt. Ha en fin annandag!♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *