Träffar med fina tjejer

Lördag i ottan

Hej igen!

Nu har jag varit borta över helgen och det har såklart hänt massor med saker och tidigt på lördag morgon gav jag mig ut på en fotorunda med några vänner.

När väckarklockan ringde 5:30 undrade jag verkligen hur jag själv är funtad? Som tar initiativ till galet tidiga aktiviteter som dessutom är utomhus? 🙂

Det blev ju hur bra som helst!

Första stoppet var vid Ringsjöns västra strand och att få andas klar luft och småfnissandes ta sig över en stig full av is med kamera försiktigt i hand fick mig att vakna till ordentligt.

Isen på sjön börjar att smälta och är fläckig och tunn som gladpack.

Här finns ett utkikstorn som är perfekt utflyktställe.

Vi var tre tjejer….

…och en ung man.

Jag tycker vi fungerade alldeles utmärkt i hop. 🙂

Och det där med naturfoto visst, kul och vackert och så men för mig finns det inget så kul som att fånga människor på bild i kameran. Mycket skojigare.

Här är utsiktstornet lite underifrån och jag låtsas att det sitter en drake eller katt däruppe på hörnet. I min fantasi.

Det blev många bra bilder och här är en favorit, pojke smyger på intet ont anande mamma. 🙂

Efter foto på lite olika ställen satte vi oss i en skogsdunge och drack kaffe, varm choklad och åt smörgåsar. Vänner liksom? Det bästa.

Det kändes som en riktigt bra start på lördagen att komma ut och igång och jag gör gärna om det igen. Även om solen kommer att gå upp tidigare och tidigare.

Och så är det extra skönt att ligga på soffan på eftermiddagen, hihi.

Trevlig kväll!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *