Trädgården

När man bara måste…

…pionfrossa lite. Om jag fick välja en favoritbukett så blir det denna för året. Älskade pioner, varför blommar ni över så fort?

Hej igen i bloggens värld!

Jag har inte tid att blogga men livet rullar på och kameran följer med lite då och då. Jag funderar på att göra ett sammanfattande halvårsinlägg men så blir det så många bilder så jag orkar inte riktigt. Allt är bara bra, bra läge.

Sommarvärmen har varit här nästan en månad och jag minns ärligt talat inte när jag hade på mig strumpor sist? Livet känns lite som semester och vi har fått mera sol dessa veckor än hela förra sommaren. Underbart och samtidigt känns det lite konstigt, sjukt på något sätt och kommer det regna hela juli och augusti nu? Ja, jag är precis som alla andra….njuter och ojar mig samtidigt.

Människor blommar upp har jag kommit på. Värmen gör att vi klär oss ledigt och färgglatt och det svarta och beiga lämnar plats för färg och lätthet. Bekvämt och svalt går före absolut korrekt när det är värmebölja.

Rosen heter Burgundy Ice och blommade inte alls förra sommaren, men nu så! Ett rosår än så länge.

Jag ska syssla vidare med mitt söndagspyssel men jag återkommer med mera blommor snart. Trädgården är ju full.

Ha det så gott kära bloggvänner! Njut, bada och sola lugnt.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *