Hem & Trädgård,  Trädgården

Dahliatajm

Hej!

Så var det dags att visa upp min nuna här i bloggen igen. 🙂 Men vi börjar med den rosa dahlian som äntligen blommar. Jisses vad segt det varit att vänta på den här skönheten.

Jag har tre dahlior i krukor, ganska stora krukor och plantorna har växt till sig till mindre träd men blomning har jag inte fått förräns nu. Vad det är för sorter har jag glömt bort utom en som heter Café Latte men just den har inte ens knoppar. Vilken typ? Just den som jag tror är snyggast.

Och en kvällsselfie från trädgården. Det är så sällan jag visar upp mig själv på bild numera så jag känner mig lite obekväm och tänker träna på det oftare. Semestern lurar runt hörnet och jag jobbar en vecka till, en vecka av nedräkning och jag gissar på att det går fort.

Det brukar bli så att jag trivs som allra bäst på jobbet strax innan semestern, samtidigt som kroppen och knoppen skriker lite inombords och längtar efter ledighet. Så även om jag har bra jobbflyt är det mer än dags att ta ledigt.

Trädgården har blommat över så fort i maj/juni så dahliorna är plan för att få mer färg fram till sensommaren. Dahlior, solrosor och vattenkrasse och så kommer floxen snart. Just nu är det lavendeln som är kung i trädgården men den får ett eget alldeles blått inlägg. Lavendel och humlesurr.

Och med det sätter jag p för dagens trädgårdsprat och tänker ägna mig en stund åt fotbollsVM. Visst är det spännande?

Ha det så fint och vi hörs snart igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *