På bordet

En liten vårböömb med blommor

Tusen tack för alla fina glada kommentarer och underbara hälsningar! Ni är bäst och nu är det vår och pirr. Så det så. 🙂 Det där är så nytt och härligt så jag kommer inte att skriva så mycket mer om det just nu.

Här kommer ett lass blommor. ♥

I köket råder pasteller och vitt och jag fick äntligen tag på den där balkansippan i blått.

Grönt och turkost gör mig så glad och jag tycker att det går bra att mixa färger.

Som en tavla i akvarell?

Måndagkväll…ja. I morgon är det dags att ta i tu med dr Evil på jobbet och så ska vi ha inventarieloppis. Två grejor som jag inte riktigt vet hur det faller ut men jag hoppas på bra. 🙂 Och så tycker jag våren kan komma ordentligt nu, det här tar ju alldeles för lång tid, februari?

Kramar och trevlig kväll!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *