Menu
På bordet

En liten vårböömb med blommor

Tusen tack för alla fina glada kommentarer och underbara hälsningar! Ni är bäst och nu är det vår och pirr. Så det så. 🙂 Det där är så nytt och härligt så jag kommer inte att skriva så mycket mer om det just nu.

Här kommer ett lass blommor. ♥

I köket råder pasteller och vitt och jag fick äntligen tag på den där balkansippan i blått.

Grönt och turkost gör mig så glad och jag tycker att det går bra att mixa färger.

Som en tavla i akvarell?

Måndagkväll…ja. I morgon är det dags att ta i tu med dr Evil på jobbet och så ska vi ha inventarieloppis. Två grejor som jag inte riktigt vet hur det faller ut men jag hoppas på bra. 🙂 Och så tycker jag våren kan komma ordentligt nu, det här tar ju alldeles för lång tid, februari?

Kramar och trevlig kväll!

3 Comments

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  3 februari, 2014 at 23:18

  O va roligt med de nya och skira:))
  Önskar dig lycka till.
  Fina blommor man blir så glad att att få in lite färg och att inse att våren inte är så långt bort.
  Kram

  Reply
 • msemschen
  3 februari, 2014 at 23:39

  Jag hittade ljust rosa tulpaner på Konsum så jag är galet nöjd!

  Blommor är en fröjd!

  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  4 februari, 2014 at 10:56

  ~ Härligt ~
  Njuuut ….
  Underbar liten vårböömb med blommor du visar <3

  /Kram

  Reply

Leave a Reply