Höör,  Inredning

DIY House Doctor och 20 % i webshoppen

Hej! Det var ju några veckor som det var lite tyst från mig och då jobbade jag med Korgcenters webbshop.

Korgcenter ligger i mitt i Höör och är mitt lokala mecka för tyger och inredning och Cecilia som har butiken är en av mina bästa vänner sedan länge. Mycket av det jag har i mitt hem kommer från hennes butik och när vi började prata om hemsida/shop så tyckte jag att det kan jag nog hjälpa till med. Datanörd som jag är. 🙂
Lovely Linen
Men allt det där med datorer tar ju tid och det som varit under lång planering är nu äntligen i gång, hurra! Vi firar premiären med att 20 % rabatt på alla lagervaror och det gäller någon dag till så passa på. Jag säger bara Lovely Linen bäddtextil och handdukar.
hd
Ikväll hade jag egentligen tänkt att göra reklam för fina lampan som jag köpt själv men nu är visst sista exemplaret redan sålt. Den kommer igen i webbutiken senare.
D.I.Y. lampan kom till min förvåning i en ursnygg canvaspåse med läderhandtag, perfekt tvättkorg och Doris la genast beslag på den – såklart. Hon är ju katt.

Inuti påsen ligger glaskulorna förpackade (katten ingår inte)  i små lådor så det är bara att packa upp och packa upp och sätta i hop lampan själv. Do.It.Yourself. Däremot måste man köpa till en 12 cm glödlampa själv.

Och när det är klart ser det ut ungefär så här. Lika fin tänd som släckt och…..

…..glas reflekterar ju omgivningen och skapar liv av ljuset.

Själv ser jag något sammanbiten ut och är rädd för att något ska gå sönder men den verkar rätt tålig, fniss.

Så det kommer blir lite reklam här emellanåt för sånt jag tycker är snyggt och vill ha i hemmet och kika gärna in i webbutiken och se om du hittar något fint till premiärpris. Jag är så stolt över att vi äntligen har kommit igång och det ligger mycket jobb bakom skärmen.

www.Korgcenter.se

Trevlig kväll önskar jag dig som kikar in!♥

4 Comments

 • home2tiny

  Ååå vad kul, ska genast kika in i webbutiken. Älskar Lovely linen har själv både sängkläder och handdukar, helt underbar kvalitet. Såg dina bilder på ig med handuken, fantastiskt fina. Kramisar Tina

  • Lingon

   Ja gör det. Så bra pris på Lovely Linen. 🙂 Och jag är också helt förälskad i dom, handduken är mitt första köp men inte det sista.
   Kramar och ha en fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *