Menu
Inredning / Julen / Katter

Julen stannar ett tag till

Supersöta Tomtar från Maileg. De ser ut som de har det rätt mysigt på snöbollarna tycker jag.

Hej förresten! Eftersom jag inte har hunnit blogga så mycket på sistone så måste jag ju köra lite jul retroaktivt här. Det passar extra bra för julen kommer att stanna hos mig ett tag till. Rött försvinner bort och så behåller jag det vita och lite guldigt. Kanske jag smyger in lite grönt och någon tulpan. Kanske.

Det vita och stjärnorna i fönsterna är så fina och lyser upp.

Så får jag erkänna att jag är en sån som köper julpynt på rea efter jul. Det är ju helt perfekt att ladda upp med nytt till nästa år.

DSC_9425

Här är ljusstaken i fönstret från Cult Design. Jag har aldrig sett den modellen förut och tycker den ser ut som ett stort isblock med ljus på.

s

Selma tittar lite misstänksamt på mig. 🙂

Hon råkade så illa ut och fick andningsbesvär runt nyårsafton så det blev en hotellvistelse på djursjukhuset. Jag visste inte att katter kunde ha astma utan jag trodde att hon behövde få upp en hårboll deluxe. När andningen fortsatte att vara ansträngd så fattade jag att något var rejält fel och ringde och hörde efter och sen fick jag lämna henne två nätter i syrgasbur. Så det kan gå. Men nu verkar hon må bara bra och är sitt vanliga jag. Sitt vanliga lite småsura jag. 🙂

Håller tummarna att det får förbli så.

♥ Trevlig helg!

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  9 januari, 2016 at 11:10

  Men lilla Selma ….
  Håller mina tummar så de blir blå!

  /Nospussar & Kramar i vinterkylan & snön!

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2016 at 11:36

   Tack snälla. 🙂 Du får släppa lite på tummarna då tycker jag.
   kramar och ha det så fint i helgen!

   Reply

Leave a Reply