Höör

När helgen är extra bra

Så var helgen redan över och vi tog en liten bilutflykt i går och tajmade solnedgången ganska precis. Det är guld värt att komma ut och få lite luft och det känns vårigt och inte särskilt kallt alls.

Och jag har det bra. Vi har det bra menar jag. 🙂

Tiden räcker såklart inte alls till och hemmet får se ut som det gör men vi är iallafall tillsammans på samma ställe. Det räcker så bra.

Och ljuset är på väg tillbaka.

Idag är det måndag redan och jag fortsätter med helgen och att vara ledig. Mycket att pyssla med och ni vet den där grå kappan som jag drömt om? Den som Karen hade på sig i Stockholm för längesedan? Den bor här nu också. Tjohoooo. Och om jag är duktig blir det lite påfyllning i webshoppen också och undanstädning av julpynt. Ty det behövs. 🙂 Ja, jag hejdar mig. Det finns massor med bra saker att göra en ledig måndag men jag ska nog vara lite just ledig också. Fast bokföringen? Och annonsen..?

Nej det får vara en stund och så ska jag nog ut i solen och plantera tulpanlökar. Jag köper varje höst men kommer de ner i jorden? Svar nej. Någon gång alldeles för sent blir de planterade. Kanske idag.

Nej jag lider inte alls. 🙂 Och bjuder på en gladtokselfie i skymningen. Kramar och ha en fin dag! ♥

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *