Trädgården

Vårgalen, sol och intl Kvinnodagen

Åh, alltså. Det är sol. Det kommer upp grejor ur marken. Tjohooooooo.

Godförmiddag förresten och hoppas det är lika fint väder där du är?

Jag tvättar idag och springer runt husknuten och då ser jag detta? Det kommer blått, lila och gult upp ur marken.

Jag smäller liksom av lite. Det är varmt i solen och med en ullkofta på så kan jag vara ute och dricka kaffe. Vilket jag uppenbarligen gjort i lite för stor mängd eftersom jag slirar på tangentbordet. Och överhuvudtaget använder ord om uppenbarligen. 🙂 Jag har bråttom. Måste ut. Måste ha ljus. Sol. Och småpratar med granne ett, två och tre samtidigt som jag funderar över hur jag ska planera mina rabatter. Hur jag borde vara inomhus och greja lite. Nej. Det går inte.

Det enda tråkiga är att Misemann är ute på tur och jag saknar honom. Han borde vara här i solen med mig och liksom vara en vit liten boll vid mina fötter. Men han har väl viktigare saker för sig?

Fast jag vet inte vad som kan vara viktigare än sol på nästippen just nu? 🙂

I have noooo idea.

Dagens hemmahasare-stass kan jag visa upp och så är det där med kvinnodagen. Hur ska den firas? Jag har kjol idag och det får väl räcka.

Nej, jag tar lite mera kaffe tror jag. Hick. Och går ut i solen igen.

Jag älskar dig, våren!

Ha en fin dag därute och hoppas ni har det lika gött som här.♥

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *