Menu
Höör / Utflyktstips

Fulltofta Natt – Ölprovning

I fredagskväll var det ölprovning på Fulltofta Gårdsbryggeri. Jag tyckte det var en alldeles perfekt helginvigningsaktivitet så vi for dit för att smaka det gula guldet. 🙂

fulltofta

Dessutom såg jag den snyggaste duMilde klänningen någonsin så nu måste jag internetspana. Troligtvis trodde tjejen som var ursnygg i den att jag flörtade med henne kanske. För jag var tvungen att titta, så snygg outfit. 🙂
etiketter

Vi provade fyra ölsorter: Blond, Lager, Natt och C4 och mina två favoriter blev Lager och Natt. Natt är en mörkare öl som kommer passa perfekt på julbordet tror jag och namnet är näst intill perfekt. Fulltofta Natt.

bryggeri

Efter en liten kortare föreläsning om öl och bryggtekniska detaljer, sånt som jag tycker är jätteintressant, så avslutade vi kvällen med musik.

Mathias Landaeus och Karl-Martin Almqvist. 

lov

Och nu är det måndag igen. 🙂

2 Comments

 • Fröken Abbe
  7 november, 2015 at 16:13

  Vad mysigt det såg ut!
  Nu dricker jag ju inte öl, men bubblorna ligger på kylning till kvällens tapas.
  Ha en fin helg!

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2015 at 16:05

   Bubblor är inte fel alls. 🙂
   Kram och ha en fin vecka

   Reply

Leave a Reply