På bordet

To little time….och blomsterlängtan

Åh, jag hinner inte med? säger jag med en suck och återanvänder några blå härliga balkansippor från förra året. Visst heter de så? Jag längtar så efter en nu kruka med de blå fina små glada blommorna.

Jag har fått ta en eller två dagars semester från mitt ena jobb för att komma i fatt med saker som bara måste göras nu. Nu nu nu. Som att betala räkningar och skicka fakturor så att allting går runt. Dålig disciplin muttrar jag, du borde fixat det ändå. Men man har bara en kropp och ett liv så nu sitter jag här och fixar och donar. Självklart stjäler jag lite tid till att blogga ändå. Fattas bara.

Men jag kommer att vara borta ett tag till från bloggen, ville bara hälsa det så ni vet. Att jag inte brutit foten eller försvunnit i en snödriva. För oj vad vi har snö.

Kramar och hälsningar L

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *