Menu
På bordet

To little time….och blomsterlängtan

Åh, jag hinner inte med? säger jag med en suck och återanvänder några blå härliga balkansippor från förra året. Visst heter de så? Jag längtar så efter en nu kruka med de blå fina små glada blommorna.

Jag har fått ta en eller två dagars semester från mitt ena jobb för att komma i fatt med saker som bara måste göras nu. Nu nu nu. Som att betala räkningar och skicka fakturor så att allting går runt. Dålig disciplin muttrar jag, du borde fixat det ändå. Men man har bara en kropp och ett liv så nu sitter jag här och fixar och donar. Självklart stjäler jag lite tid till att blogga ändå. Fattas bara.

Men jag kommer att vara borta ett tag till från bloggen, ville bara hälsa det så ni vet. Att jag inte brutit foten eller försvunnit i en snödriva. För oj vad vi har snö.

Kramar och hälsningar L

3 Comments

 • Annelie
  30 januari, 2014 at 14:52

  Tack för hälsningen i vintervädret! Söt liten blomma. Önskar det blir vår snart..
  Var rädd om dig!
  Kram,
  Annelie

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  30 januari, 2014 at 15:17

  Åh,så vacker blomma / foto ….
  Skojsigt att du tar lite tid & bloggar 🙂

  /Kram

  Reply
 • Hilde
  30 januari, 2014 at 20:10

  Underbara bilder!! Bra att du sa till att du blir borta så jag inte skickar ut efterlysning:)
  Kram

  Reply

Leave a Reply