Menu
Lingon om..... / Utflyktstips

Tanka ljus, hav och vänskap

Underbara ljus och hav. I eftermiddags var jag i småbåtshamnen på Limhamn. Ett alldeles perfekt väder uppenbarade sig under några timmar och Flippis och jag fotograferade, flanerade och pratade.

Hon är inne på fågelfoto och kunde rabbla massa artnamn som jag måste säga jag inte riktigt vet vad det är för fåglar. Jag behöver en bok och google. 🙂 Kanske är jag bättre på insjöfåglar. Eller vi kan säga att jag har  väldigt dåligt närminne. Det spelar ändå ingen roll men jag drömmer om precis som många andra att känna igen fåglar och djur. Inte minst kunna skilja på ask och asp. Som förvisso är träd. Okej nu tar vi nästa bild…

Vända ansiktet mot solen.

Och det är varmt. Då är det vår i luften. Så otroligt skönt.

Flippis

Efter en lång promenad så stannade vi till på Kajutan och drack varmt gott kaffe och åt något gott.

Och nu är jag hemma igen, nerbäddad i soffan med ullkofta, tjockstrumpor och en kopp kaffe står bredvid. En alldeles perfekt eftermiddag med ljustankning och vänskap. Tack fina vän!

Nu håller jag kväll och funderar som mest på om jag vågar åka till ica i pyjamasbyxor eller om jag verkligen måste klä på mig ordentligt. En gång till idag liksom? Trevlig kväll önskar jag dig som läser.

2 Comments

 • Flipfloppan
  28 februari, 2015 at 19:20

  Tack finis och så bra dag det blev! Har många bilder att gå igenom, Kramen

  Reply
  • Lingon
   28 februari, 2015 at 19:24

   Helt underbar dag!
   <3

   Reply

Leave a Reply