Lingon om.....

Ett vackert porträtt och ett kort heej!

Åh, jag hinner inte ju. Hinner inte med livet, bloggen eller något alls känns det som. Men allt är bara bra här med mig, ville bara säga det.

Några bilder lyckades jag sno till mig av Oskar katt och visst är han fin?

En riktig raring till katt som lät mig rumstera omkring i hans domäner med en högljutt klickande kamera. 🙂 Så vacker.

Så fort helgen gick? Och nu är det redan onsdag. Jag hinner liksom inte ett dyft. Det kan ha att göra med att kvällarna ägnas åt långa trevliga telefonsamtal eller att jag är aningens ofokuserad. Men allt är bara bra, så bra.

Jag skulle kunna säga att jag behöver mer tid fast det är inte sant, den är bara lite omfördelad tror jag.

Vad har hänt sen sist? Jag har köpt en yogamatta och en cd med program till. Hoppas att det passar mig men jag har en känsla att det kommer det att göra. Maurice har mycket att göra med flickorna och vi ska alldeles säkert besöka veterinären snart, viskar jag tyst. Och så har en superduperdrömklänning flyttat in. Men den håller jag lite på, en liten liten stund till.

Många hälsningar L

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *