Lingon om.....

Fluffy 2 och söndagsmiddag

Hur söt får man vara? Säg hej till lilla Fluffy 2 som är helt bedårande. En Coton de Tulearvalp på 6 månader som flyttat in hos svärpäronen. Jag kallar henne Fluffy 2 för hon är den andra cotonvalpen i familjen, en liten lillasyster som kommer att få det så bra. Bästa hemmet.

Så det var min söndageftermiddag det. Valpsmittad så jag vill ha en egen, minst en och så fick vi mumsig mat och rulltårta och umgicks ett par timmar som gick alltför fort.

Phuiiii annars. En tuff vecka och klockan ringde 04 i morse. Kroppen och knoppen sa huuuu men nu räknar jag ner till en semestervecka. Vecka 12 är min. Min egovecka. 🙂 Må väl och nu säger jag tidigt Godnatt.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *