Lingon om.....

Hjärtligaste hälsningar

20140214-170517.jpg

Kommersiellt tjafs javisst. Men en ursäkt att tycka om sig själv och andra lite extra och så säljs det vaniljhjärtan i varje hörn. Eller att äta upp all chokladen. 🙂

Jag har köpt blommor. Och det känns bara bra att få vara lite fladdrig i knäna och snurrig i hjärtat. Bra tajmat just för den här dagen?

Allting är bara bra med mig men tiden finns inte att blogga tyvärr och så flyger tankarna hit och dit hela tiden så jag kan inte koncentrera mig mer än på den där fina nacken som går att kyssa så bra. Jag tror jag är förälskad, känner mig liksom nästan lite sjuk. Som när man åker hiss och det killar till i magen om den går för fort, till att jag blir trött och loj och bara tittar ut genom ett fönster och är hur nöjd som helst. Jag har energi. Styrka som virvlar omkring och samtidigt är jag svag och mjuk.

Visst låter det härligt? ♥

Så därför delar jag med mig lite grann här. På alla hjärtans dag. För alla borde ha det så någon gång.

Och har man ingen käresta kanske det finns bra vänner? Underbara barn? En gosig katt? Fina grannar? Eller så är det bara att gilla sig själv extra mycket. Så en extra hälsning till dig som är ensam. ♥

20140214-170743.jpg

Kramar och må så gott! Vi hörs från Stockholm nästa gång och jag önskar dig som kikar in här en fin kväll och trevlig helg.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *