Natur

Lördagsfoto & Loppissug

Så var det lördag igen och jag visar upp några foto på dimman. Jag har ju försökt flera gånger men den har inte viljat låta sig fångas.

Magiskt ljus och dimman rullade in över fälten. Solen bröt igenom med de sista strålarna.

Det blev en sån häftig uppdelning av ljuset. Fälten var helt dimmiga men där jag befann mig på andra sidan var det klart ljus. Och här vid vägen blev det som en dörr in i en magisk värld.

Och där inne på den klara sidan hann jag med att fota lite springande barn i skymningen.

Vi pratar myror i brallan alltså. 🙂

Här är en som inte kunde stå still en sekund.

Idag ska jag iväg på loppis och leta efter retrokaffekoppar. Det är min grej just nu. Nästa månad är det kanske vaser? Helst vill jag ha en gul kaffekopp eller vit med gult mönster. Vi får se vad jag kommer hem med. Det kan ju faktiskt bli precis vad som helst.

Smile.

Och kanske en av mina finaste bilder? Han tittar ju inte in i kameran utan springer förbi men ljuset och bokehn, det liksom glimrar av höstfärger i löven.

Jag lider inte jättemycket av hösten men jag saknar fotoljuset utomhus och det blir korta stunder på helgen med kameran. Eller så får jag köra en outfitskväll inomhus för det har trillat in två nya klänningar. Jag förstår inte hur det gick till? Ingen aaaaaaning.

Ha en fin fin dag så återkommer jag med loppisfynd eller inte. ♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *