Träning och hälsa

Speldejt

Haha vad kul jag har haft ikväll. Bus och spel med mina kollegor som är de allra bästa att umgås med. Vi skulle egentligen druckit lite öl också men vem behöver det när det finns musik? 🙂 Det glömde vi helt enkelt bort.

Det är tysk hammondschlager som gäller för oss och det ska vara glatt och svängigt och fullt av musikaliska floskler. Det kan även hända att vi råkade spela lite Abba och några svenska schlager som ”I mina gyllene skor” och den snyggaste versionen av ”Främling” som jag hört.

Nu ska jag bara se till och träna lite mer tills nästa gång och det är i stil med det här ovan.

Om jag blev trött? Japp. Nu stupa i säng. Jisses vad jag mår bra på musik. Ses i morgon. ♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *