Katter

Doris

DSC_0606_1

Doris päls har vuxit ut och blivit lång och lurvig. Jag vet inte om den blir ännu längre men om jag får välja så räcker det bra nu.

Hon var klippt när hon flyttade in i slutet av augusti så jag har inte kunnat veta förrän nu hur hon ser ut egentligen.

DSC_0620_1

En stor luddig boll till katt som får borstas varje dag men det tycker vi båda är mysigt. Nu har hon lugnat ner sig lite från att ha varit en springande buse och klätterkatt till spinnmaskin på golvet.

Lördag och jag önskar att jag vore lika lat och leisure som Doris men det går inte. Jobb på gång och en smula för mycket men det får gå an. Bloggen får lite färre uppdateringar framöver men så ska jag försöka fylla på webbshoppen i stället rejält. Projekt göra plats för pojkvännen i garderoben har bara börjat. 🙂

Ha en fin lördag önskar jag dig som läser och undvik stormen i Skåne. Huu. Det är lite brittisk vinter eller? Kramar L

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *