Träning och hälsa

att backa tillbaka lite…

Ja, tillbaka igen och tack för alla fina hälsningar. ♥

Så hur ska jag kunna blogga i efterskott? Jag vill liksom stoppa in lite bilder som fattas här inne så det inte blir tomma dagar. Vi börjar med en bild med mig i flygeln, och den är lite kul för kameran ligger inne i flygeln och kikar ut mot mig.

Det var Valborg och jättekallt ute, nästa år ska jag ha termos med varm choklad och rom. 🙂


berta
 
Och så provade jag på att virka matta tillsammans med särbokollektivet Berta Bohem. Min matta blev lite knölig så jag får träna mera. ♥

Så har jag fotat våren – såklart och njutit massor av färg och energi som poppar upp ur marken.

Fotoväskan har blivit uppdaterad med ett nytt objektiv och så har jag sålt av lite grejor.

Det är vidvinkel 24mm så jag får plats med mer i bilden. Lite ovant men så kul att prova nya sätt att fotografera och få någon sorts komposition. Jag är trots allt lite osäker på om jag inte skulle haft ett 35mm i stället men jag kör på så länge…..

Här är Dick Harryson och föreläser på Skarhult slott om barnen i historien. Utställningen ”Den dolda kvinnomakten” har utökats med att även innehålla barnen och helt klart värt ett besök. Tyvärr missade vi guidningen inne i slottet, den är ett måste. Jag får helt enkelt gå en gång till. 🙂 Och fikat i källaren? Superbt.

Slottsparken och jag testar det där med vidvinkel för fullt. 🙂

Och det där härliga ljusgröna som skiftar i gult – min absoluta favoritfärg.

Och just nu håller Cecilia och jag på med att färdigställa webshoppen till Korgcenter i Höör. Om bara några dagar är det klart och då ska vi fira. Jag datornördar och grejar med bilder och sånt, inte jobbigt alls utan bara kul och jag är så stolt över vad vi har skapat. Det kan hända jag kommer att tjata om det flera gånger. 🙂 🙂

Vad mer…..jag gymmar och håller i gång så gott jag orkar och det finns lite drömmar om en stark, glad kropp. Dessutom så blir ju humöret så mycket bättre av träning? Det säger liksom en hel del om oss som människor bara det. Vi måste röra på oss tydligen för att må bra. Nu däremot vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig upp ur soffan bara för jag har träningsvärk och ska försöka stappla iväg mot badrummet och ett hett bad. Att man aldrig kan vara lagom?

Kramar hälsningar och trevlig kväll önskar jag dig som tittar in. ♥

2 Comments

    • Lingon

      Dick var jättebra! Han berättade att förr så var man så rädd om barnen för att de hade ju inte så hög överlevnadsgrad som idag och det gällde både fattiga och rika. Fick man 14 barn så kanske bara 2 överlevde till vuxen ålder. Och en annan kul sak var att pojkar under vissa perioder fick lära sig strida och vara diplomater medan flickorna fick lära sig företagande och sköta gård och personal och vara ledare. Intressant och jag vill höra mer också.
      kramar och trevlig kväll

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *