Höör,  Natur

Pollen och gömmer mig i garderoben

Atttschmurfffff! 🙂 Hihi. Ja, jag nyser och fnissar och råkade göra en riktigt högljudd en inne på Malmö C idag. Det kändes som tiden stannade, tågen tvärnitade och världen blev helt tyst av min våldsamma sneeeeeeeeztjooooo!

Trots det så är det inte så farligt för mig, det är olika från år till år lite beroende på vilken form jag är i. Konstigt nog. Värre var det när jag skulle ta körkort och nös som en tok inne i bilen och varje gång vinglade jag till på vägen och körskoleläraren suckade. Till sist utvecklade jag en teknik att nysa med ögonen öppna. Vilket är väldigt svårt för det gäller att slappna av i kroppen, inte skrynkla i hop ansiktet utan bara låta nysningen komma. Det går faktiskt och är en av mina hemliga superpowers. Kanske inte världsrevolutionerande men ändå.

Ja, det kunde bli lite blött då på insidan av framrutan, men mitt körkort fick jag till sist när jag slutat vingla. Stackars min billärare.

Och vackert är det.

Bilderna är från igår kväll när jag promenerade hem från konsert med vänner. Det regnade och de små björkbladen är bara så härligt ljusgröna och skira.

Idag gömmer jag mig i garderoben och försöker göra lite ordning och reda, det går oändligt långsamt men framåt på något sätt. Jag har liksom avancerat någon meter framåt och kan röra mig utan att välta något. Funderar på att göra någon antikonsumtionsförening sällskap?

Ha en fin söndag och hoppas du också har grön vår omkring dig.♥

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *