Katter,  Trädgården

Doolis på spaning och jag med

Hej!

Det är kyliga kalla morgnar och då går Doris och jag ut och spanar. Jag mest efter min effektivitet som verkar ligga gömd i en garderob, iallafall på morgonen och Doris spanar fåglar och annat spännande som flyger i luften.

Jag tror det går att säga att hon är minst sagt mer än dubbelt så fokuserad som jag.

Minst.

Dessa fina ögon.

Sen under dagen så är det jag som regerar fokus och styr och ställer medan Doris sover i soffan och snarkar ganska högljutt för hon är lite täppt i näsan. Hur mysigt som helst.

Jag har det så himla bra just nu. Mycket jobb och roligheter men det känns ändå inte som jag drunknar utan båten flyter fortfarande. Eller nåt. Stadigt framåt och i rätt riktning. Det är en skön känsla det som jag tänker försöka hålla fast vid.

Ha en fin fin dag önskar jag dig som kikar in. ♥

350

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *