Menu
Pyssel+Handiwork

Watercolor + Fonts

Jag skäms lite fortfarande som skrev ”Torsdagsbild” i förra inlägget. Inte har jag någon koll inte? 🙂 Men det är inte så konstigt för nu räknar jag ner till semesterveckan som kommer snart och då får jag väl släppa lite på taget?

Ikväll leker jag vidare med fonter och har precis lärt mig göra mönsterövertäckning. Så här är det watercolor som textfärg och det är så fint. Genomskinligt och skiftade i färg. Det finns ju så mycket kul att lära sig att leka med. Fonterna är Gloss Drop, Notera och Sortdecai.

Fast nu får det vara med datorer och sitta på rumpan för ikväll. Det är dags att piffa lite innan pojkvännen kommer över, tjo. ♥ Må väl.

3 Comments

 • msemschen
  4 mars, 2015 at 21:44

  Hmm jag kanske skulle gå på kurs hos dig. 😉 Läckert!

  Reply
 • Rebecca
  4 mars, 2015 at 21:53

  Du är ju bara så gryyyymt duktig! Vet vem jag vill anlita om det skulle bli aktuellt framöver.
  Kram kram

  Reply
 • Lingon
  4 mars, 2015 at 21:58

  Tack och ni är ju för gulliga. 🙂
  kram och trevlig kväll

  Reply

Leave a Reply