Lingon om.....

Bara en liten uppdatering

Hej! Tänkte bara kika in här och uppdatera läget som mest består av jobb och nu sitter jag och fakturerar och sätter papper i pärmar och har mig. Ganska kul faktiskt och teven pratar i bakgrunden om droger i Uppdrag Granskning och Doris katt attackerar skrivaren som får hicka och paper jam. Jag trasslar ut skrivaren ur Doris och startar om, hummar och fnular med pappershåltagaren som har lite andra idéer än jag, och till sist börjar det närma sig något som kanske kan kallas ordning?

Eller iallafall något i närheten av ordning.

Sen lite senare eller ganska snart så ska jag lägga mig i tid för att se pigg och persikohyad ut i morgon till skillnad från idag. Persikohyad? Var fick du det i från? Jag kan ju drömma om det och inventera badrumsskåpet efter mirakelburkar kanske.

Dagens kul. En glad vacker tjej med ketchupröda rebooks hälsade på mig vid bussen i Malmö. Det är du som är ….Berrie…bloggar? Eh? Och jag blev lite fnissig och sa ja, det är det. Det är jag. När man minst anar det. Om det ser det här så extra hej och kul att du hälsade. 🙂

Ja, så är livet just idag och jag hinner inte riktigt med. Men jag hänger ut från en överfull buss och springer lite vid sidan av några kvarter och åker några när det finns plats.

Och så är jag galet glad för den här mössan som hittats på tradera. Trevlig kväll och må väl därute. ♥

large

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *