Trädgården

Tack! och några bilder till Rosen

DSC_7186_1

Tack för alla fina kommentarer och glada hälsningar. <3 Jag blir så glad att ni delar min glädje. Det är liksom så varmt och gott inuti mig, där hjärtat sitter.

Här är några trädgårdsbilder från ikväll, och särskilt till Rosen som befinner sig alldeles för långt bort. Hon är så svag för Digitalis, fingerborgsblommor och humlor och nu har jag riktiga praktexemplar att visa upp.

DSC_7192_1

Vi har haft lite otur i vår med att träffas och det var alldeles för länge sedan nu. Jag har inte kunnat åka i från jobbet och fick ställa in en resa och hon kunde inte komma ifrån och hälsa på härnere. Nu åker jag strax till Stockholm men vi kommer inte att kunna träffas ändå.

DSC_7200_1

En ros går ju att smyga in bland Digitalisen och jag vill helst inte gå in på kvällarna för det doftar så härligt ute.

DSC_7201_1

Bzzzz.

DSC_7204_1

Ikväll har jag varit ute på rask promenad, pratat med kvarterets katter, slingrat mig förbi snigelkolonierna. Usch. Och vädret har varit riktigt fint sommarväder ett par timmar utan att regna. Vi pratade om den svenska sommaren och hur svårt det är att planera efter vädret och att skulle man inte stanna tiden nu för ett tag? Nu när rabatterna ser ut som en pastellkritlåda och jag vill säga lustiga ord som målerisk, colorist och kaprifol.

DSC_7209_1

Jo, definitivt stanna tiden en stund.

DSC_7213_1

Fast nu är det bara sex arbetsdagar kvar till semestern. Jag kan nästan inte fatta det. Trevlig kväll.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *